#1 PLANETA GUMA

Letnje gume na jednom mestu!

 

Veliki izbor letnjih i guma za sve sezone svih dimenzija po najnižim cenama i sa besplatnom isporukom u Srbiji.

 

 

Detaljnije

#1 BRZI AUTO SERVIS I VULKANIZER

Ljubazno i profesionalno

 

Višegodišnje iskustvo i profesionalno osoblje za održavanje vašeg vozila.Konkurentne cene i uvek aktuelna ponuda.

 

 

Detaljnije

AKCIJA!!! 01.05.-01.10.

BESPLATAN DOLAZAK MOBILNOG VULKANIZERA NA ŽELJENOJ LOKACIJI U BEOGRADU ZA 4 KUPLJENE GUME I ZA HOTEL ZA GUME!!!

 

Pružanje usluga na terenu.

 

 

Detaljnije

FELNE

Prodaja novih alu i celicnih felni

 

Reparacija starih. Ispravljanje, varenje, poliranje, peskiranje i farbanje

 

 

Detaljnije

ULJA I FILTERI

Veliki asortiman

 

Brza zamena

 

 

Detaljnije

SAMOUSLUŽNA AUTOPERIONICA

Bezkontaktno pranje spolja i unutra,bez čekanja na lokaciji u Železniku

 

Žeton 50 dinara,u trajanju od 100/150 sekundi.Posebne pogodnosti za pravna lica.Radno vreme:Non-Stop.

 

 

Detaljnije

AUTO DELOVI I AUTO OPREMA

Dobra raspoloživost uz povoljne cene!

 

Renomirani svetski proizvođači auto opreme i rezervnih delova na raspolaganju su vam sa velikom paletom proizvoda koje možete nabaviti u saradnji sa našim maloprodajnim objektima.

 

 

Detaljnije

AKUMULATORI

Besplatna ugradnja kupljenog akumulatora

 

Besplatna provera ispravnosti vašeg akumulatora. Otkup starih akumulatora

 

 

Detaljnije

SERVIS AUTO KLIMA

Promo cena 2.990 dinara.

 

DEZINFEKCIJA. ČIŠĆENJE KLIMA SISTEMA. Promo cena 1.990 dinara

 

 

Detaljnije

POLIRANJE FAROVA

Znatno bolja vidljivost i uocljivost

 

Produžava se vek trajanja sijalice fara. Promo cena:990 dinara po faru

 

 

Detaljnije

Brzi-laki servis

Razlicite vrste popravki

 

U našim objektima na raspolaganju su Vam različite servisne usluge

 

 

Detaljnije

KONFIGURATOR GUMA

Zašto PLANETA GUMA?

TRADICIJA I KVALITET

Dobro došli u Planetu Guma,jednu od vodećih kompanija na tržištu u maloprodaji auto guma,koja je višegodišnje iskustvo u uvozu i veleprodaji guma svih vrsta,krunisala osnivanjem kompanije 2006-e godine i od tada beleži kontinuirani rast i unapredjuje svoje poslovanje u svim mogućim aspektima.

Gume za putnička,džipovska i kombi vozila svih vrsta i dimenzija,predstavljaju osnov naše ponude u našim prodajno servisnim centrima u Beogradu na lokacijama na Ceraku i Železniku,gde se iste mogu profesionalno i stručno montirati u dogovoreno vreme.

Takodje na našim internet stranicama možete bezbednom kupovinom iz fotelje sa akcijskim on line popustom zagarantovano dobiti najbolju tržišnu ponudu traženih guma iz naše baze koja broji preko 10.000 artikala svih aktuelnih proizvodjača. On line poručene gume biće besplatno isporučene uz fiskalni račun na željenu adresu,a ukoliko ste u Beogradu i niste u mogućnosti da dodjete na montažu do nas,možemo Vam izabrane gume mobilnim vulkanizerom montirati i kod Vas na vašoj adresi.

Dugogodišnje iskustvo i saveti našeg prodajnog osoblja uštedeće Vam vreme i novac,što potvrdjuje pouzdanost više desetina hiljada kupaca i prodatih više stotina hiljada komada guma.

Poverenje naših klijenata koji kod nas čuvaju na hiljade vansezonskih guma smo osigurane,skladištili adekvatno u tamnom i hladnom prostoru u popularnom hotelu za gume,a naše verne klijente nagradili popustom pri montaži istih,koji važi i u slučaju kupovine novih guma kod nas.

Centriramo trap uz preporuku da to bude uvek prilikom kupovine novih guma,kako bi se dalje u eksploataciji ravnomerno habale i bile dugotrajnije,a bolje držale pravac na ravnom putu.Takodje je preporuka proizvodjača da bi trebali centrirati trap na predjenih 15-20.000 km ili jednom godišnje ili prilikom zamene nekih od delova trapa.

Pored guma u našim prodajno servisnim centrima u ponudi imamo i široku paletu proizvoda iz oblasti ulja i maziva,filtera,akumulatora,alu felni,auto delova i raznorazne dodatne auto opreme,renomiranih proizvodjača koji garantuju kvalitet.

Uz pomenuti hotel za gume,centriranje trapa i vulkanizerske usluge,koje je moguće obaviti i na terenu sa mobilnim vulkanizerom ,od mehaničarskih usluga iz naše ponude izdvajamo servis kočnica,zamenu ulja i filtera,zamenu delova trapa,punjenje i dezinfekciju auto klima,reparaciciju alu felni,kao i mnoge druge redovne i vanredne potrebe za održavanje vašeg “ljubimca”.

Za sve usluge izdajemo fiskalni račun i vodimo elektronsku evidenciju svih učinjenih radova,dostupnu na uvid u svakom trenutku.

Sa naše strane želimo da Vam ukažemo da smo od početka poslovanja razvijali servise i aktivnosti sa punom posvećenošću i željom da našim klijentima obezbedimo najviši kvalitet proizvoda i usluga uz konkurentne cene,a naši rezultati nas ohrabruju da smo na pravom putu i daju nam podstrek da budemo još bolji.