#1 PLANETA GUMA

Letnje gume na jednom mestu!

 

Veliki izbor letnjih i guma za sve sezone svih dimenzija po najnižim cenama i sa besplatnom isporukom u Srbiji.

 

 

Detaljnije

#1 BRZI AUTO SERVIS I VULKANIZER

Ljubazno i profesionalno

 

Višegodišnje iskustvo i profesionalno osoblje za održavanje vašeg vozila.Konkurentne cene i uvek aktuelna ponuda.

 

 

Detaljnije

AKCIJA!!! 01.05.-01.10.

BESPLATAN DOLAZAK MOBILNOG VULKANIZERA NA ŽELJENOJ LOKACIJI U BEOGRADU ZA 4 KUPLJENE GUME I ZA HOTEL ZA GUME!!!

 

Pružanje usluga na terenu.

 

 

Detaljnije

FELNE

Prodaja novih alu i celicnih felni

 

Reparacija starih. Ispravljanje, varenje, poliranje, peskiranje i farbanje

 

 

Detaljnije

ULJA I FILTERI

Veliki asortiman

 

Brza zamena

 

 

Detaljnije

SAMOUSLUŽNA AUTOPERIONICA

Bezkontaktno pranje spolja i unutra,bez čekanja na lokaciji u Železniku

 

Žeton 50 dinara,u trajanju od 100/150 sekundi.Posebne pogodnosti za pravna lica.Radno vreme:Non-Stop.

 

 

Detaljnije

AUTO DELOVI I AUTO OPREMA

Dobra raspoloživost uz povoljne cene!

 

Renomirani svetski proizvođači auto opreme i rezervnih delova na raspolaganju su vam sa velikom paletom proizvoda koje možete nabaviti u saradnji sa našim maloprodajnim objektima.

 

 

Detaljnije

AKUMULATORI

Besplatna ugradnja kupljenog akumulatora

 

Besplatna provera ispravnosti vašeg akumulatora. Otkup starih akumulatora

 

 

Detaljnije

SERVIS AUTO KLIMA

Promo cena 2.990 dinara.

 

DEZINFEKCIJA. ČIŠĆENJE KLIMA SISTEMA. Promo cena 1.990 dinara

 

 

Detaljnije

POLIRANJE FAROVA

Znatno bolja vidljivost i uocljivost

 

Produžava se vek trajanja sijalice fara. Promo cena:990 dinara po faru

 

 

Detaljnije

Brzi-laki servis

Razlicite vrste popravki

 

U našim objektima na raspolaganju su Vam različite servisne usluge

 

 

Detaljnije

KONFIGURATOR GUMA

Microsoft Dynamics NAV

Kompanija Planet Tyres d.o.o. uspešno primlenjuje najnovija softverska rešenja u svakodnevnom poslovanju. Odabir Microsoft Dynamics NAV rešenja kao ERP softvera obezbeđuje detaljnu evidenciju svih servisnih naloga, relizovanih aktivnosti i detaljnu istoriju za svakog kupca.

Prepustite nama brigu o tome,kada ste  zadnji put uradili mali ili veliki servis,na kojoj kilometraži ste zamenili kupljene gume ili izvršili bilo koju drugu uslugu iz naše ponude.Dovoljno je samo da ponesete vašu saobraćajnu karticu i sistem će je prepoznati i izbaciti kompletnu istoriju svih radova za to vozilo,u našim servisima.

Montaža i balansiranje auto,kombi,moto i skuter guma

Montaža i demontaža guma kod putničkih i lakih teretnih vozila, dijagnostiku ispravnosti odnosno geometriju felni i guma, krpljenje guma, kao i punjenje guma azotom.
Neizbalansirani točkovi mogu se lako osetiti na prednjoj osovini zato što se vibracije lako osećaju na volanu. Iste vibracije se ne otkrivaju lako kada su na točkovima zadne osovine. Bez obzira da li se osećaju ili ne vibracije nepovoljno utiču na ostale mehaničke sklopove.

Vansezonsko čuvanje guma

U mogućnosti smo da Vam ponudimo i vansezonsko čuvanje pneumatika u uslovima kao što je suva i zamračena prostorija sa optimalnim odnosom vlage. Pravilan tretman odlaganja i skladištenja je važan za očuvanje svojstava pneumatika.

Zamena ulja i filtera

Zamena filtera održava čistim unutrašnjost motora. Prašina, metalni opiljci, kondenzacija čak i antifriz mogu zaprljati motorno ulje. Aditivi koji se dodaju ulju i čije dejstvo slabi tokom vremena, takođe mogu uzrokovati zaprljanost ulja. Sve navedene nečistoće zadržava filter ulja i zbog toga je neophodna redovna zamena. Da bi osigurali stabilan rad motora i produžili njegov životni vek, kao i prevenciju mogućih kvarova, potrebno je rednovno menjati ulje.

Ispravljanje felni

Svi vozači koji na svojim vozilima imaju aluminijumske felne znaju kako lako ovi delovi mogu da se oštete. Rupe na putu, visoki ivičnjaci, ali i pogrešno održavanje dovode do vidnih i ružnih oštećenja na ovim atraktivnim delovima automobila. Uz to, alufelne su prilično skupe (u poređenju sa čeličnim) i upravo su ovo i glavni razlozi zbog kojih postoji mogućnost njihove reparacije. Ovde nećemo pisati o vrlinama i manama aluminijumskih naplataka, već o tome kako vozači mogu da uštede ukoliko su ih oštetili. Kada se aluminijumske felne iskrive ili oštete, ne morate nabavljati nove, već ih uspešno možete reparirati.

Kompjuterska dijagnostika

Kompjuterska dijagnostika se koristi u slučajevima kada nam računar na vozilu signalizira kvar, neispravnost nekog dela ili celog sistema.Najčešće je to upaljena narandžasta lampica sa simbolom motora ili natpis „Check Engine“ na instrument tabli.